3 stuks Tea Tree Olie Tandpasta Freshmint - Voor de dagelijkse verzorging bij parodontitis, schimmelinfectie en tandvleesontsteking (2023)

Heb je last van bloedend tandvlees of andere tandvleesproblemen? Wil je je mondhygiëne verbeteren en de kans op slechte adem tot een minimum beperken? Of wil je gewoon iets positiefs doen voor je gebit en je mondgezondheid?

De Tooth Paste met antibacteriële Tea Tree Olie van Australian Bodycare is verkrijgbaar in twee smaken en kan gebruikt worden voor de dagelijkse verzorging van tanden en tandvlees als je last hebt van parodontitis, bloedend en pijnlijk tandvlees of een slechte adem. Wij raden tandpasta met Tea Tree Olie vooral aan als je:

  • Een tandpasta zoekt waarmee je bloedend tandvlees, schimmelinfectie op de tong en parodontitis kunt verzorgen
  • Een tandpasta met antibacteriële Tea Tree Olie wilt gebruiken
  • Op zoek bent naar een tandpasta die gebruikt kan worden bij pijnlijk tandvlees
  • Last hebt van andere problemen met je tanden en tandvlees
  • Je slechte adem tot een minimum wilt beperken

Hoe haal je het beste uit je tandpasta met Tea Tree Olie

Wij raden je aan om 's ochtends en 's avonds je tanden te poetsen met Tooth Paste van Australian Bodycare.

Doe ongeveer 1 cm tandpasta op een natgemaakte tandenborstel en poets je tanden grondig gedurende minstens 2 min. Zorg ervoor dat je bij al je tanden en kiezen komt. Denk ook aan de kiezen achter in je mond.

Het is goed om een elektrische tandenborstel te gebruiken om je gebit te reinigen. De kleinere borstel maakt het vaak gemakkelijker om overal in de mond te komen, zodat alle tanden schoon en vrij van voedselresten, tandplak en bacteriën worden.

Spuug overtollige tandpasta uit, maar spoel je mond niet. Het is goed voor je tanden als de tandpasta op je tanden en kiezen kan blijven zitten en inwerken. Wacht daarom minstens 30 min voordat je met water spoelt, eet, drinkt of mondspoelmiddel gebruikt.

Als je extra ondersteuning nodig hebt voor een goede mondhygiëne, raden we je aan om - naast Tea Tree tandpasta - ook je tanden, tandvlees en tong in de loop van de dag te verzorgen met een goedmondspoelmiddelenmondgel. We hebben alle 4 de mondproductenhier in één pakket gebundeld.

Tandpasta met Tea Tree Olie en de andere producten uit het mondassortiment kunnen worden gebruikt door volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Waarom zou ik kiezen voor de tandpasta met Tea Tree Olie?

Tooth Paste van Australian Bodycare is een effectieve tandpasta met Tea Tree Olie bij problemen met de tanden, het tandvlees, de tong en een slechte adem.

Tea Tree Oliewordt al meer dan 1000 jaar in de Australische volksgeneeskunde gebruikt wegens zijn antibacteriële eigenschappen. Tea Tree Olie is een belangrijk bestanddeel van onze probleemoplossende huid-, haar- en mondverzorgingsproducten, en we hebben het natuurlijk ook toegevoegd aan onze tandpasta.

Het is belangrijk om elke dag bacteriën en suikers van je tanden af te poetsen om de kans op cariës (gaatjes) of andere problemen met je tanden, tong en tandvlees tot een minimum te beperken. Daarom raden we je aan een goede tandpasta met antibacteriële eigenschappen te gebruiken.

Tooth Paste Fresh Mint

De Fresh Mint-variant heeft een frisse mentholsmaak en beschermt het tandglazuur tegen gaatjes en bacteriën, terwijl de tandpasta ook een slechte adem tegen helpt te gaan. Als je 's ochtends je tanden poetst met Tooth Paste Fresh Mint, houd je de hele dag een frissere adem.

Fresh mint tandpasta bevat fluoride dat de tanden, het glazuur en het tandvlees beschermt om mondproblemen te verminderen en zoveel mogelijk te voorkomen. Silica zorgt voor wittere tanden en geeft een milde bescherming van het glazuur en de oppervlakte van de tanden.

Tooth Paste Coconut & Zinc

Tandpasta met kokos en zink beschermt effectief tegen tandplak en heeft een neutrale smaak dankzij de natuurlijke ingrediënten. Kokosolie wordt gezien als een natuurlijk tandbleekmiddel en zorgt ervoor dat tanden en tandvlees de hele dag en nacht gezond en mooi blijven.

Tooth Paste Coconut & Zinc bevat fluoride om het risico van tandbederf te verminderen, terwijl Tea Tree Olie de gezondheid van je tandvlees en je tong bevordert. Bovendien helpen de andere ingrediënten in de tandpasta om je tanden te reinigen en te polijsten, zodat ze er wit, gezond en vrij van tandplak uitzien.

Welke variant kan ik het beste kiezen?

Beide tandpasta's dragen bij aan een goede en gezonde mondhygiëne. De heilzame Tea Tree Olie gaat de schadelijke bacteriën tegen die tandvleesproblemen, een metaalsmaak in de mond of een brandende tong kunnen veroorzaken.

Fresh Mint is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van een slechte adem en de hele dag een fris en schoon mondgevoel willen hebben. Natuurlijk is Tooth Paste Fresh Mint ook verrijkt met nuttige ingrediënten die bijdragen aan een goede en gezonde mondhygiëne. Dit zijn onder meer zink dat een antibacteriële werking heeft, en fluoride dat de tanden beschermt tegen tandsteen en cariës.

Coconut & Zinc is ideaal voor wie een effectieve tandpasta wil die tanden en tandvlees beschermt, maar ook natuurlijk en mild is. Coconut & Zinc draagt bij aan een gezonde mond, vrij van bacteriën, mede dankzij de zink, terwijl fluoride je mond dag en nacht beschermt tegen cariës.

Beide varianten bevatten de hoeveelheid fluoride (1450 ppm) die door tandartsen wordt aanbevolen voor een gezond mondmilieu, terwijl het risico van cariës, tandplak en bacteriën tot een minimum wordt beperkt.

Hoe lang moet ik het product gebruiken voordat het effect heeft?

Het is belangrijk om je tanden iedere dag met Tooth Paste te poetsen. Poets je tanden twee keer per dag – 's ochtends en 's avonds – om het maximale nut te hebben van de natuurlijke werkzame stoffen in de tandpasta.

Het is verstandig om naast het poetsen ook te flossen om bacteriën en voedselresten tussen je tanden te verwijderen, want daar kom je met de tandenborstel moeilijk bij. Je kunt ook overwegenom daarnaasteen verfrissend en reinigend mondspoelmiddel te gebruiken om een slechte adem, een onaangename smaak in de mond of tandplak op de tong tegen te gaan en zoveel mogelijk te voorkomen. Gebruik het mondspoelmiddel overdag als je je mond wilt opfrissen, bijvoorbeeld na de lunch.

Als je last hebt van blaren in je mond, pijnlijk tandvlees of iets dergelijks, is het verstandig te overwegen om een mondgel te gebruiken. Een mondgel kan ook verlichting geven bij een droge mond en andere irritaties van het tandvlees.Mouth Gel van Australian Bodycarekan gebruikt worden om ongemak en irritatie in de mond, op de tong of het tandvlees te verlichten en is geschikt voor de dagelijkse verzorging van schimmel op de tong, bloedend tandvlees en andere mondproblemen.

Alle 4 de mondproducten zijn in het mondpakkethier gebundeld, zodat je snel kunt gaan werken aan de gezondheid van je mond.

Je kunt je tandarts of mondhygiënist om advies vragen over het gebruik van tandflos, mondspoelmiddel en mondgel als aanvulling op het poetsen van je tanden.

Als je je tanden poetst met Tooth Paste met Tea Tree Olie, voel je direct het goede en reinigende effect – al bij het eerste gebruik. Na verloop van tijd en bij een consequent gebruik van de tandpasta met Tea Tree Olie kun je problemen met je tanden, tandvlees en tong tot een minimum beperken.

Als je niet zeker weet of je klachten te wijten zijn aan een onderliggende ziekte, of als je grote problemen hebt met je tanden, tong en tandvlees, moet je naar een arts, tandarts of mondhygiënist gaan.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent over de werking van het product en je het in onze webshop hebt gekocht, ben je gedekt doorde tevredenheidsgarantie. Als je binnen 45 dagen na ontvangst van het product niet de gewenste resultaten hebt ervaren, krijg je uiteraard je geld terug.

Ben je wellicht geïnteresseerd in onze gidsen over veel voorkomende mondproblemen?

  • Aften in de mond – Zo behandel je vervelende blaasjes
  • Schimmel op de tong – symptomen en behandeling van tongschimmel
  • Schimmelinfectie in de mond – Zo behandel je een schimmelinfectie in de mond
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated: 24/04/2023

Views: 5939

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.